Kulturnætter i Faxe Kommune

Kulturnætter 2022

Fem fredage i september, fem kulturnætter i hver sin by. Første gang 2. september i Faxe Ladeplads.

2021 var det første år med fælles kulturnætter.

Det var et forsøg på at skabe en begivenhed, som kom rundt i hele kommunen, og gav de enkelte byer mulighed for at vise, hvad de har at byde på. Det blev en succes, med gode besøgstal i alle fire byer.

Kulturnætterne 2022 bliver udvidet med Rønnede, så borgerne i Faxe Kommune kan nu opleve 5 kulturnætter i september måned.

Kulturnætterne giver borgerne i Faxe Kommune en unik mulighed for at opleve deres byer og aktivitetsmuligheder på helt nye måder.
Det kan være oppe fra højderne på taget af siloerne i Faxe Ladeplads, nede fra kældrene under Østsjællands Museum eller på en mørk aftentur i Skovtårnet.
Et hav af aktører fra kulturelle foreninger, folkeoplysende foreninger og fra erhvervslivet står klar til at byde borgere og gæster velkommen.

Det er en række arrangementer, som viser forskellene mellem byerne, men som også binder kommunen sammen om at fejre den mangfoldighed af oplevelser her er at finde. Det er håbet, at Kulturnætterne bliver et nyt flagskib indenfor kulturoplevelser i Faxe Kommune.

Datoerne:
•    Faxe Ladeplads – 2. september
•    Karise – 9. september
•    Rønnede – 16. september
•    Faxe – 23. september
•    Haslev – 30. september

Link til programmer
De bliver lagt løbende på Faxe Kommune bibliotekers hjemmeside: https://www.faxebibliotek.dk/ (se under arrangementer).

 

Opdateringsdato: 29.08.2022 - 12:26